De praktijk

Tandartspraktijk H.M.M. van Hugten is al decennia lang gevestigd in de Hilversumse Meent en heeft als doel het leveren van kwalitatief hoogwaardige behandelingen tegen een betaalbaar tarief. Om de juiste kwaliteit van behandelingen te kunnen garanderen is een zeer ervaren en deskundig team in de praktijk aanwezig. Het kleine en dynamische team van Tandartspraktijk H.M.M. van Hugten is uiterst betrokken bij uw situatie en bekijkt samen met u de oplossingen aan de hand van een behandelplan.

U kunt bij Tandartspraktijk H.M.M. van Hugten terecht voor algemene behandelingen waaronder vullingen en kronen, maar u kunt ook bij de praktijk terecht voor complexe behandelingen zoals implantaten en protheses.

De behandelkamer

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige behandelingen gaat natuurlijk niet zonder het juiste gereedschap, wij zijn dan ook in het bezit van twee moderne behandelkamers met de nieuwste instrumenten. De medewerkers van de praktijk zijn deskundig en gericht op de patiënt, zodat u zich echt thuis kunt voelen bij ons in de praktijk. Verder brengen wij u graag op de hoogte van de situatie in en rondom uw mond, dit doen wij zowel tijdens u bezoek als met de informatie die wij via de website aanbieden.

Ons team is regelmatig bezig met het uitbreiden van haar kennis om de nieuwste technieken toe te kunnen passen, dit gebeurt vaak in de vorm van tandheelkundige cursussen.

De wachtkamer

U laten wachten is niet ons uitgangspunt, toch kan het wel eens voorkomen dat een vorige behandeling een kleine vertraging oploopt, hiervoor hebben wij een moderne wachtkamer ingericht waar u op uw gemak meer te weten kunt komen over tandheelkundige behandelingen en onze praktijk. Daarnaast streven wij naar een kindvriendelijk praktijk, dit hebben wij ook laten terug komen in de inrichting van onze wachtkamer zodat kinderen zich snel thuis voelen bij onze praktijk.

Tot slot nemen wij op dit moment nog nieuwe patiënten aan, klik hier om u in te schrijven als patiënt. Wij hopen u snel in onze praktijk te kunnen verwelkomen!

Wat patiënten van ons zeggen:

Uitstekende behandelingen, ik ben zeer tevreden over de manier waarop de tandarts te werk gaat!
R. van Arkel
Ik kon direct doorlopen bij binnenkomst en de behandeling werd snel en goed uitgevoerd, echt top service
O. Grondman
Net nieuw bij de praktijk en het is mij zeer goed bevallen zowel de tandarts als zijn assistent wisten zeer goed wat ze deden
L. Oostveen
In mijn geval moest er een implantaat om maat gemaakt worden en ik moet zeggen dat het er geweldig uitziet, niet van echt te onderscheiden
M. Swanenburg
Na kort wachten in de wachtkamer werd ik op een vriendelijke wijze behandeld en was alle pijn verdwenen
T. Boonen